Kankercongres 2023 – 25 november 2023

  • Post category:Past Events
  • Wat is het Kankercongres?

Na het succes van vorige jaren (herbeleef een van de voorgaande fysieke edities via de aftermovie of bekijk de fotoreportage) wordt er op 25 november 2023 de 8ste editie van ons Kankercongres georganiseerd in Gent. Diverse bekende experten brengen een helder overzicht van de nieuwste ontwikkelingen rond kankeronderzoek, preventie, screening, diagnose en behandeling. Tijdens de interactieve meet-the-expertsessies kan je als deelnemer terecht met al je vragen rond borstkanker, darmkanker, onderzoek & klinische studies, en (na)zorg voor de patiënt. Daarnaast zijn er diverse relevante infostanden. In het afsluitend paneldebat – met o.m. moderator Ivan De Vadder en relevante opiniemakers – worden belangrijke vragen besproken rond de toekomst van preventie en kankeropsporing.

Alle info, het programma, en inschrijven via www.kankercongres.com

  • Voor wie?

Met het congres mikken we op de brede interesse en aanwezigheid van onderzoekers, artsen, zorgexperten, studenten, patiënten en sympathisanten. De sprekers geven duidelijke en informatieve presentaties (in het Nederlands), bestemd voor een breed doelpubliek.

  • Organisatoren?

Kankercongres 2023 is een initiatief van ‘Cancer Research Institute Ghent’ en ‘Kankercentrum UZ Gent’ , ‘Beautiful After Breast Cancer’,  ‘Stop Darmkanker’, en ‘Centrum voor Oncologisch Onderzoek’ (UAntwerpen)